Triple Switch Coverband

De Triple Switch Coverband is 5 Jaar geleden begonnen als een stel enthousiaste muzikale vrienden en kennissen om lekker samen muziek te maken. Gaandeweg hebben we inmiddels een repertoire opgebouwd dat we in het algemeen gebruiken voor feesten, huwelijks- en bedrijfsjubilea, openingen van gelegenheden en straatfestijnen, speciale restaurant avonden, diner dansant dan wel achtergrondmuziek. 

Dit veelal in de lokale omgeving en gelegenheden van Barneveld, Voorthuizen en Nijkerk.

Het repertoire omvat hit nummers uit de periode van 1980 tot heden. Dat we regelmatig moeten terugvallen naar de nummers uit de jaren ’60 overkomt ons regelmatig.

Door het gekozen repertoire is het repertoire uitermate bruikbaar voor zowel de ouderen als ook wel jongeren onder ons. Nummers van Creedence Clearwater Revival als ook die van Lady Gaga, Ilse De Lange, De Kast, Golden Earring, Susan en Freek, Krezip, Jan Smit, maar ook Abba zijn hierin opgenomen. 

Bij veel feesten is, gezien de gastenbezetting, het chanti repertoire bijna een must zodat ook nummers van Vader Abraham, Koos Albers, Willeke Alberti, Corrie en De Rekels etc. in ons repertoire een plaatsje hebben gevonden.

We maken geen gebruik van social media zoals Facebook, Instagram dan wel Twitter. Door de kennissenkring die we door de jaren heen door optredens hebben opgebouwd bezorgt mond-op-mond-reclame ons met grote regelmaat leuke optredens bij gegoede kennissen, bedrijven en als ook de horeca in de omgeving van Barneveld.

Het opgebouwde repertoire en de verscheidenheid van de hierin opgenomen nummers is een argument dat ons deze bekendheid bezorgd.