3PM Blackout

Robert Polhout uit Voorthuizen (drums), Bobby Glotzbach (gitaar/zang), Jelle Roersma (bass) 

Contact:
R. Polhout | (+31) (0)6 103 59 168  3pmblackoutmusic@gmail.com 

Facebook: https://www.facebook.com/3pmblackout  Soundcloud: https://soundcloud.com/3pmblackoutmus iInstagram: https://www.instagram.com/3pmblackout YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCiRK2P3lAlrMlaYkr4Kg4Pg 

3pm Blackout is een alternative rockband uit Utrecht. Hun unieke mix van blues, funk en 60’s R&B, beïnvloedt door artiesten als The Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Jimi Hendrix en Oasis, laat je even ontsnappen aan de waan van de dag.

In hun eerste jaar, 2022, speelt de band 24 shows in acht maanden. Ze spelen op verschillende festivals en poppodia, waaronder Astrant, Fluor, Bevrijdingsfestival Amersfoort, Fort33 en Gigant. In 2022 wint 3pm Blackout ook de Utrechtse band competitie Geheim van Starsound.

Begin 2023 is het tijd om de studio in te gaan. De band besluit om te gaan werken met producer Ruud Tijs bij Hillroad Records (o.a. Bökkers, The Damned Few). Het resultaat is hun debuut EP ‘3pm Blackout’.

Nu is het tijd om te doen waar de band het meest van houdt, namelijk hun muziek live uitvoeren. Ze kunnen niet wachten om hun strakke ritmes, funky riffs en alternatieve atmosferen op het podium ten gehore te brengen.