Kings & Naomi Hoogenraad

Twee bands samengesteld uit leerlingen van de Barneveldse Muziekschool.

Kings

Bestaat uit

  • Hugo van Veldhuizen - gitaar

  • Henk-Jan ter Haar - drums

  • Marco Onstenk - toetsen en laptopsounds

De band Kings is een projectband die bestaat uit leerlingen van de Talentklas van Muziekschool Barneveld. Op gitaar Hugo van Veldhuizen. Hugo heeft een zeer brede muzikale smaak en vindt daar zijn uitdaging in. Hugo heeft les van Simon Leferink. Henk Jan ter Haar is de ‘King van de beats’ achter zijn drumstel. Als drummer heeft hij een voorkeur voor metal. Slagwerkdocent en docent Muziekproductie Marco Onstenk speelt toetsen en verzorgt de laptopsounds, die een belangrijke rol spelen in de band. Enerverende muziek in een mix van stijlen en sound, zo zou je de klanken van de band Kings kunnen omschrijven.

Naomi Hoogenraad

  • Hugo van Veldhuizen - gitaar

  • Naomi Hoogenraad - zang


Naomi Hoogenraad is een negentienjarige student Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast volgt ze lessen bij Muziekschool Barneveld. Ze begon met pianoles en volgt daarnaast inmiddels ook klassieke zangles.

Deze twee vaardigheden combineert ze in de Talentklas. Haar passie is terug te vinden in haar repertoire: een combinatie van klassieke en christelijke liederen.